top of page

Elixir Music House 1 Group

Public·124 members

Весняні сукні різних фасонів

Почала придивлятися до оновлення гардероба на весну і зрозуміла, що хочу саме окрему категорію з сезонними моделями. Не дуже зручно переглядати весь каталог платтів, коли шукаю варіанти для конкретної пори року. Хотілося б бачити різні фасони в межах одного розділу, щоб одразу порівняти довжину та силует. Також звертаю увагу на трикотажні моделі, бо вони зручні для повсякденного носіння. Цікавлять варіанти в рубчик або з високим горлом. Для мене важливо, щоб були фото кожної позиції, адже саме зображення допомагає зрозуміти, як виглядає сукня. Якщо хтось уже переглядав структурований розділ саме з весняними моделями, підкажіть, де це зробити зручно.

11 Views
Steven Lon
Steven Lon
12 hours ago

Я нещодавно шукала варіанти саме на весну і заходила в окрему категорію, де представлені весняні сукні. Було зручно, що всі моделі зібрані в одному розділі без необхідності переходити до інших підкатегорій. У межах сторінки можна побачити трикотажні варіанти та моделі в рубчик. Також представлені фасони різної довжини, що дозволяє порівняти кілька варіантів між собою. Фото кожної позиції допомагають оцінити силует і загальний вигляд. Я спокійно переглянула весь перелік у межах цієї категорії. Такий формат каталогу дозволяє зосередитися саме на сезонному асортименті.

Follow us on:

• Facebook
  • Instagram

Find us at: 92 Abbott St, Cairns/ Gimuy

Opening hours:
WEDNESDAY - 7PM - LATE
FRIDAY - 7PM - 12AM
SATURDAY - 7PM - 12AM
Sometimes Thursdays and Sundays.
Keep an eye on our event page

bottom of page